Brabant Automotive

Occasions

Bij Brabant Automotive bieden we een uitgebreide collectie hoogwaardige occasions die zorgvuldig zijn geselecteerd om aan al uw rijbehoeften te voldoen. Onze passie voor kwaliteit en klanttevredenheid drijft ons om een naadloze en betrouwbare ervaring te bieden, of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een krachtige bedrijfswagen. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het verkennen van ons diverse aanbod tot het vinden van de perfecte match die past bij uw levensstijl en budget. We begrijpen dat de aanschaf van een tweedehands auto een belangrijke beslissing is, daarom streven we naar volledige transparantie en bieden we gedetailleerde informatie over de geschiedenis en conditie van elke occasion. 

Met ons streven naar uitmuntendheid in inkoop en verkoop, garanderen we dat elke auto die onze showroom verlaat, is geïnspecteerd en gecontroleerd om aan onze hoge normen te voldoen. Bij Brabant Automotive streven we ernaar om uw vertrouwen te verdienen door middel van eerlijkheid, integriteit en uitstekende klantenservice. Bezoek ons vandaag nog en ontdek een nieuwe manier om tweedehands auto’s te kopen, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop staan. Maak een ritje met vertrouwen en gemoedsrust, wetende dat uw occasion bij Brabant Automotive in goede handen is.

Ford Tourneo Connect Compact 1.0 Titanium

Verkoopprijs € 9.399
Lease v.a. € 196 p/m

Meer informatie? Mail ons

Interesse in deze mooie Tourneo Connect?
Jouw gegevens

* Verplicht.

Bel of Whatsapp ons

Voertuig

Merk
Ford
Model
Tourneo Connect
Uitvoering
Compact 1.0 Titanium
Brandstof
Benzine
Bouwjaar
2014
Tellerstand
198.500 Km
Carrosserie
MPV
Transmissie
Handgeschakeld
BTW / Marge
Marge
Kenteken
7-XZN-36

Video

Specificaties

Verkoopprijs
€ 9.399
Kosten rijklaar
€ 0
Nieuwprijs
€ 26.048
Bijtelling (%)
25
Wegenbelasting (kwartaal)
€ 216 / € 235
Datum deel 1
28-11-2014
Basis kleur
blauw
Aantal deuren
5
Aantal zitplaatsen
5
Bekleding
Stof
Aantal sleutels
2
Massa
1.437 Kg
Laadvermogen
563 Kg
GVW
2.000 Kg
Maximaal trekgewicht geremd
978 Kg
Maximaal trekgewicht ongeremd
750 Kg
Lengte (cm)
442
Breedte (cm)
184
Hoogte (cm)
185
Wielbasis (cm)
266
Tankinhoud (L)
60
Aantal versnellingen
6
Koppel (Nm)
170
Aantal cylinders
3
Cylinderinhoud (cc)
998
Vermogen (pk)
101
Vermogen (kw)
74
Gemiddeld verbruik (l/100km)
5.6
Verbruik stad (Km/L)
6.4
Verbruik snelweg (Km/L)
5.1
Emissieklasse
5
CO2 uitstoot (g/km)
129
Energielabel
C
Topsnelheid (Km/U)
165
Acceleratie (0-100 in seconden)
14.0

Opties en accessoires

Exterieur

 Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
 Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
 Dimlichten automatisch
 Lichtmetalen velgen 16"
 mistlampen voor
 Panoramadak
 Parkeersensor achter
 Verwarmde voorruit

Infotainment

 Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
 Multimedia-voorbereiding
 Navigatiesysteem
 Radio-cd/mp3 speler
 Spraakbediening
 Stuurwiel multifunctioneel

Interieur

 Airco (automatisch)
 Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
 Binnenspiegel automatisch dimmend
 Cruise control
 Elektrische ramen voor
 Regensensor

Veiligheid

 Achteruitrijcamera
 Airbag(s) hoofd achter
 Airbag(s) hoofd voor
 Airbag(s) side voor
 Airbag bestuurder
 Airbag passagier
 Alarm klasse 1(startblokkering)
 Anti Blokkeer Systeem
 Anti doorSlip Regeling
 Elektronisch Stabiliteits Programma
 Hill hold functie

Overige

 centrale vergrendeling met afstandsbediening
 extra getint glas achter
 Navigatie-pakket

Leasen of financieren. Gratis offerte!

Financial lease

Wat is Financial lease?

Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarmee je een auto aan kunt schaffen voor je onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar je bent als koper wél direct de economische eigenaar van de auto.

Dit betekent dat je de auto niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Investeringen die bijvoorbeeld groei van jouw onderneming realiseren.

Wat betekent Financial lease?

Middels Financial Lease koop je als ondernemer als het ware een auto op afbetaling. Deze vorm van leasen is te vergelijken met het kopen van een huis: je sluit een hypotheek af en bent direct eigenaar van de woning. Het huis blijft onderpand van de bank. Dit geldt ook het aanschaffen van een auto middels Financial Lease.

Je bent zelf economisch eigenaar en lost de lease binnen de vooraf besloten termijn af bij de bank. Zodra de leasetermijn is afgelopen, ben jij volledig eigenaar en hoef je de auto niet meer in te leveren. Dit betekent dat het maandelijkse bedrag dat je betaalt, een investering is in jouw eigen auto.

De voordelen van Financial lease

  • Enige leasevorm waarbij je profiteert van fiscale voordelen
  • Behoud van vermogen binnen de onderneming
  • Bepaal zelf de looptijd van het contract en hoogte van de maandtermijn
  • Boetevrij aflossen zonder hercalculaties
  • Aan het einde van het contract is de auto is eigendom van de ondernemer

Meer informatie over Financial lease?

Leezen 030 - 76 333 13 leezen.nl

Opmerkingen

Alle technologie in de Ford Tourneo Connect Compact is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2014 heeft 198500 kilometer op de teller staan. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Overdag een weidse zichthoek en 's avonds het lichtspel in de binnenruimte: dat geeft het glazen panoramadak! Ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en elektrisch bedienbare ramen voor horen tot de voorzieningen op deze auto.

Bij het inparkeren laat de achteruitrijcamera precies zien hoeveel meter... decimeter... centimeter ruimte er nog is! Met de ingebouwde spraakbediening kunt u de belangrijkste voertuigsystemen bedienen met stemcommando's. Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het navigatiesysteem wijst de weg! Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Ford zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. U bent in deze Ford ook voorzien van cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Ford Tourneo Connect Compact samen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor u klaar!

Rijden in een Ford betekent toekomstgericht de weg op gaan. Een stapje meer doen, de voorsprong pakken. Go Further, zoals ze zelf zeggen. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Met het grote glazen panoramadak voelt het alsof u in een cabrio zit. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en elektrisch bedienbare ramen voor horen tot de voorzieningen op deze auto.

De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Intelligente spraakbediening herkent uw commando's en voert opdrachten snel en soepel uit. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Ford met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Extra opties op deze auto zijn: cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Ford Tourneo Connect Compact is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Helling-op, helling-af, stilstaan, wegrijden... allemaal supermakkelijk dankzij de hill hold control.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

Locatie

Telefoon

+31485346596

Whatsapp

+31649552320

Adres

Brabant Automotive, Handelstraat 9, 5831 AV Boxmeer