Brabant Automotive

Occasions

Bij Brabant Automotive bieden we een uitgebreide collectie hoogwaardige occasions die zorgvuldig zijn geselecteerd om aan al uw rijbehoeften te voldoen. Onze passie voor kwaliteit en klanttevredenheid drijft ons om een naadloze en betrouwbare ervaring te bieden, of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een krachtige bedrijfswagen. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het verkennen van ons diverse aanbod tot het vinden van de perfecte match die past bij uw levensstijl en budget. We begrijpen dat de aanschaf van een tweedehands auto een belangrijke beslissing is, daarom streven we naar volledige transparantie en bieden we gedetailleerde informatie over de geschiedenis en conditie van elke occasion. 

Met ons streven naar uitmuntendheid in inkoop en verkoop, garanderen we dat elke auto die onze showroom verlaat, is geïnspecteerd en gecontroleerd om aan onze hoge normen te voldoen. Bij Brabant Automotive streven we ernaar om uw vertrouwen te verdienen door middel van eerlijkheid, integriteit en uitstekende klantenservice. Bezoek ons vandaag nog en ontdek een nieuwe manier om tweedehands auto’s te kopen, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop staan. Maak een ritje met vertrouwen en gemoedsrust, wetende dat uw occasion bij Brabant Automotive in goede handen is.

Land Rover Range Rover Sport 3.0 SDV6 Autobiography Dynamic

Verkoopprijs € 28.944
Lease v.a. € 604 p/m

Meer informatie? Mail ons

Interesse in deze mooie Range Rover Sport?
Jouw gegevens

* Verplicht.

Bel of Whatsapp ons

Voertuig

Merk
Land Rover
Model
Range Rover Sport
Uitvoering
3.0 SDV6 Autobiography Dynamic
Brandstof
Diesel
Bouwjaar
2014
Tellerstand
223.000 Km
Carrosserie
SUV
Transmissie
Automaat
BTW / Marge
Marge
Kenteken
RK-696-B

Video

Specificaties

Verkoopprijs
€ 28.944
Kosten rijklaar
€ 0
Nieuwprijs
€ 122.218
Bijtelling (%)
25
Wegenbelasting (kwartaal)
€ 733 / € 770
Datum deel 1
24-01-2014
Basis kleur
zwart
Aantal deuren
5
Aantal zitplaatsen
5
Bekleding
Leder
Kleur interieur
Zwart
Aantal sleutels
3
Massa
2.083 Kg
Laadvermogen
917 Kg
GVW
3.000 Kg
Maximaal trekgewicht geremd
3.500 Kg
Maximaal trekgewicht ongeremd
750 Kg
Lengte (cm)
495
Breedte (cm)
198
Hoogte (cm)
182
Wielbasis (cm)
292
Tankinhoud (L)
80
Aantal versnellingen
8
Koppel (Nm)
600
Aantal cylinders
6
Cylinderinhoud (cc)
2993
Vermogen (pk)
294
Vermogen (kw)
216
Gemiddeld verbruik (l/100km)
7.5
Verbruik stad (Km/L)
8.7
Verbruik snelweg (Km/L)
6.8
Emissieklasse
5
CO2 uitstoot (g/km)
199
Energielabel
E
Topsnelheid (Km/U)
222
Acceleratie (0-100 in seconden)
7.2

Opties en accessoires

Exterieur

 Adaptief demping systeem
 bi-xenon koplampen
 Buitenspiegels elektr. met geheugen
 Dimlichten automatisch en regensensor
 Elektrisch bedienbare achterklep
 Elektronisch Sper Differentieel
 koplampreiniging
 Lichtmetalen velgen 21"
 mistlampen voor
 Parkeersensor achter
 Parkeersensor voor
 Verwarmde voorruit

Infotainment

 Audio installatie premium
 Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
 Multimedia-voorbereiding
 Navigatiesysteem full map + hard disk
 Spraakbediening

Interieur

 Achterbank in delen neerklapbaar
 Achterbank verwarmd
 Airco (automatisch)
 Aluminium interieur afwerking
 Armsteun voor
 Binnenspiegel automatisch dimmend
 Cruise control
 Elektrische ramen voor en achter
 Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
 Elektrisch verstelbare stuurkolom
 Koelbox
 Luxe lederen bekleding
 Multifunctioneel lederen stuurwiel
 Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
 Voorstoelen verwarmd en geventileerd

Milieu

 Start/stop systeem

Veiligheid

 Achteruitrijcamera
 Airbag(s) hoofd achter
 Airbag(s) hoofd voor
 Airbag(s) side voor
 Airbag bestuurder
 Airbag passagier
 Alarm klasse 1(startblokkering)
 Alarmsysteem
 Anti Blokkeer Systeem
 Anti doorSlip Regeling
 Bandenspanningscontrolesysteem
 Brake Assist System
 Elektronisch Stabiliteits Programma

Overige

 buitenspieg.elektr.verstel -verwarmb.+inklapbaar
 centrale vergrendeling met afstandsbediening
 Geluidsisolerend glas
 Luchtvering en automatische niveauregeling
 Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
 Variabele stuuroverbrenging

Leasen of financieren. Gratis offerte!

Financial lease

Wat is Financial lease?

Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarmee je een auto aan kunt schaffen voor je onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar je bent als koper wél direct de economische eigenaar van de auto.

Dit betekent dat je de auto niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Investeringen die bijvoorbeeld groei van jouw onderneming realiseren.

Wat betekent Financial lease?

Middels Financial Lease koop je als ondernemer als het ware een auto op afbetaling. Deze vorm van leasen is te vergelijken met het kopen van een huis: je sluit een hypotheek af en bent direct eigenaar van de woning. Het huis blijft onderpand van de bank. Dit geldt ook het aanschaffen van een auto middels Financial Lease.

Je bent zelf economisch eigenaar en lost de lease binnen de vooraf besloten termijn af bij de bank. Zodra de leasetermijn is afgelopen, ben jij volledig eigenaar en hoef je de auto niet meer in te leveren. Dit betekent dat het maandelijkse bedrag dat je betaalt, een investering is in jouw eigen auto.

De voordelen van Financial lease

  • Enige leasevorm waarbij je profiteert van fiscale voordelen
  • Behoud van vermogen binnen de onderneming
  • Bepaal zelf de looptijd van het contract en hoogte van de maandtermijn
  • Boetevrij aflossen zonder hercalculaties
  • Aan het einde van het contract is de auto is eigendom van de ondernemer

Meer informatie over Financial lease?

Leezen 030 - 76 333 13 leezen.nl

Opmerkingen

Hij toont aantrekkelijk en tegelijk onverzettelijk. Met deze stoere SUV bent u onder alle omstandigheden veilig onderweg. Een krachtige dieselmotor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Fraai hoor, zo'n lederen interieur. En door de gemakkelijk elektrisch bedienbare achterklep bent u snel overtuigd van deze auto. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. In de winter wil iedereen mee. Zou dat komen door de verwarmde achterbank? Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 21 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, geluidsisolerende ramen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels met geheugenfunctie en elektrisch bediende ramen.

Ongelukken of parkeerschade? Dat gebeurt u niet meer, met de achteruitrijcamera. In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Ook het geluid aan boord is top-of-the-line. Het high performance audiosysteem levert superieure prestaties. Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen navigatiesysteem met harde schijf. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. De uitrusting van deze auto is met sportstuur met schakelpaddels, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.

Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

Hij is sportief en avontuurlijk, maar hij brengt u ook met het grootste gemak door druk verkeer. De Land Rover Range Rover Sport die we hier hebben, heeft 223000 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2014. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een automatische transmissie. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Deze Land Rover Range Rover Sport is niet zuinig met comfort. Wat dacht u van een verwarmde achterbank? Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 21 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, geluidsisolerende ramen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels met geheugenfunctie en elektrisch bediende ramen.

Twijfelen hoeveel ruimte u achter de auto heeft? Met de achteruitrijcamera weet u altijd hoeveel centimeter! Onder alle omstandigheden een volmaakt geluid onderweg: het high performance audiosysteem zorgt ervoor. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. U bent in deze Land Rover ook voorzien van dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem met harde schijf, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Land Rover Range Rover Sport samen. De Brake Assist vergroot de veiligheid door bij een noodsituatie extra power te leveren op het remsysteem.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.

Locatie

Telefoon

+31485346596

Whatsapp

+31649552320

Adres

Brabant Automotive, Handelstraat 9, 5831 AV Boxmeer