Brabant Automotive

Occasions

Bij Brabant Automotive bieden we een uitgebreide collectie hoogwaardige occasions die zorgvuldig zijn geselecteerd om aan al uw rijbehoeften te voldoen. Onze passie voor kwaliteit en klanttevredenheid drijft ons om een naadloze en betrouwbare ervaring te bieden, of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een krachtige bedrijfswagen. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het verkennen van ons diverse aanbod tot het vinden van de perfecte match die past bij uw levensstijl en budget. We begrijpen dat de aanschaf van een tweedehands auto een belangrijke beslissing is, daarom streven we naar volledige transparantie en bieden we gedetailleerde informatie over de geschiedenis en conditie van elke occasion. 

Met ons streven naar uitmuntendheid in inkoop en verkoop, garanderen we dat elke auto die onze showroom verlaat, is geïnspecteerd en gecontroleerd om aan onze hoge normen te voldoen. Bij Brabant Automotive streven we ernaar om uw vertrouwen te verdienen door middel van eerlijkheid, integriteit en uitstekende klantenservice. Bezoek ons vandaag nog en ontdek een nieuwe manier om tweedehands auto’s te kopen, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop staan. Maak een ritje met vertrouwen en gemoedsrust, wetende dat uw occasion bij Brabant Automotive in goede handen is.

Maserati Quattroporte 3.0 D - Zeer mooie staat - uitgebreid afleverpakket

Verkoopprijs € 28.944
Lease v.a. € 604 p/m

Meer informatie? Mail ons

Interesse in deze mooie Quattroporte?
Jouw gegevens

* Verplicht.

Bel of Whatsapp ons

Voertuig

Merk
Maserati
Model
Quattroporte
Uitvoering
3.0 D - Zeer mooie staat - uitgebreid afleverpakket
Brandstof
Diesel
Bouwjaar
2014
Tellerstand
199.900 Km
Carrosserie
Sedan
Transmissie
Automaat
BTW / Marge
Marge
Kenteken
JG-394-L

Video

Specificaties

Verkoopprijs
€ 28.944
Kosten rijklaar
€ 0
Nieuwprijs
€ 133.777
Bijtelling (%)
25
Wegenbelasting (kwartaal)
€ 650 / € 682
Datum deel 1
08-05-2014
Basis kleur
zwart
Laksoort
metallic
Aantal deuren
4
Aantal zitplaatsen
5
Bekleding
Leder
Kleur interieur
Zwart
Aantal sleutels
2
Massa
1.920 Kg
Laadvermogen
620 Kg
GVW
2.540 Kg
Lengte (cm)
526
Breedte (cm)
195
Hoogte (cm)
148
Wielbasis (cm)
317
Tankinhoud (L)
70
Aantal versnellingen
8
Koppel (Nm)
600
Aantal cylinders
6
Cylinderinhoud (cc)
2987
Vermogen (pk)
275
Vermogen (kw)
202
Gemiddeld verbruik (l/100km)
6.2
Verbruik stad (Km/L)
7.8
Verbruik snelweg (Km/L)
5.2
Emissieklasse
5
CO2 uitstoot (g/km)
163
Energielabel
B
Topsnelheid (Km/U)
250
Acceleratie (0-100 in seconden)
6.4

Opties en accessoires

Exterieur

 Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
 Buitenspiegels verwarmbaar
 Bumpers in carrosseriekleur
 Centrale deurvergrendeling
 Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
 Elektrisch schuif-/kanteldak
 Getint glas
 Grootlichtassistent
 Keyless entry
 Lichtmetalen velgen
 Lichtmetalen velgen 19"
 Metaalkleur
 Mistlampen voor
 Parkeersensor voor en achter

Infotainment

 Audio-navigatie full map
 Stuurwiel multifunctioneel

Interieur

 Achterstoelen elektrisch verstelbaar
 Airco (automatisch)
 Airco separaat achter
 Cruise control
 Elektrische ramen voor en achter
 Houtafwerking interieur
 Koelbox
 Lederen bekleding
 Lederen stuurwiel
 Luxe lederen bekleding
 Stoel ventilatie achter
 Stoel ventilatie voor

Veiligheid

 Airbag(s) side voor
 Airbag bestuurder
 Airbag passagier
 Alarm klasse 1(startblokkering)
 Anti Blokkeer Systeem
 Elektronisch Stabiliteits Programma

Overige

 Executive Pack

Leasen of financieren. Gratis offerte!

Financial lease

Wat is Financial lease?

Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarmee je een auto aan kunt schaffen voor je onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar je bent als koper wél direct de economische eigenaar van de auto.

Dit betekent dat je de auto niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Investeringen die bijvoorbeeld groei van jouw onderneming realiseren.

Wat betekent Financial lease?

Middels Financial Lease koop je als ondernemer als het ware een auto op afbetaling. Deze vorm van leasen is te vergelijken met het kopen van een huis: je sluit een hypotheek af en bent direct eigenaar van de woning. Het huis blijft onderpand van de bank. Dit geldt ook het aanschaffen van een auto middels Financial Lease.

Je bent zelf economisch eigenaar en lost de lease binnen de vooraf besloten termijn af bij de bank. Zodra de leasetermijn is afgelopen, ben jij volledig eigenaar en hoef je de auto niet meer in te leveren. Dit betekent dat het maandelijkse bedrag dat je betaalt, een investering is in jouw eigen auto.

De voordelen van Financial lease

  • Enige leasevorm waarbij je profiteert van fiscale voordelen
  • Behoud van vermogen binnen de onderneming
  • Bepaal zelf de looptijd van het contract en hoogte van de maandtermijn
  • Boetevrij aflossen zonder hercalculaties
  • Aan het einde van het contract is de auto is eigendom van de ondernemer

Meer informatie over Financial lease?

Leezen 030 - 76 333 13 leezen.nl

Opmerkingen

Met een auto als deze Maserati Quattroporte komt u absoluut goed voor de dag. Dankzij de zescilinder dieselmotor en de automatische transmissie, is het autorijden snel en comfortabel. De leren bekleding straalt klasse en goede smaak uit. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer geventileerde stoelen achterin, 19 inch lichtmetalen velgen, elektrisch verstelbare achterbank en elektrisch bediende ramen.

Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. De sloten worden automatisch ontgrendeld dankzij de keyless entry. Fijne optie! U bent in deze Maserati ook voorzien van navigatiesysteem en lederen stuur.

Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Maserati Quattroporte van het bouwjaar 2014 heeft 199900 kilometer op de teller staan. Deze diesel heeft een automatische transmissie. Het gevoel van luxe is inbegrepen dankzij het lederen interieur. Fun en functie wordt samengebracht in het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze Maserati horen onder meer geventileerde stoelen achterin, 19 inch lichtmetalen velgen, getint glas, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch verstelbare achterbank en elektrisch bediende ramen.

Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Door de audiobediening op het stuur regelt u elke aanpassing van het geluid en de muziek zonder het stuur los te laten. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Extra opties op deze auto zijn: keyless entry, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.

Rijden als nieuw? Dan is deze Maserati Quattroporte een fantastische buitenkans. Prille cijfers op de teller, piepjong ogend, verbluffend actueel in extra's en opties... Deze Maserati Quattroporte heeft het allemaal! De aandrijving van deze Maserati wordt verzorgd door een zescilinder dieselmotor en een automatische transmissie. Ook een fijne dosis klasse is bijgeleverd, met het lederen interieur. Licht, luxe en gemak komen samen in de vorm van het elektrische bediende glazen panoramadak. In deze Maserati profiteert u onder andere ook van: geventileerde stoelen achterin, 19 inch lichtmetalen velgen, getint glas, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch verstelbare achterbank en elektrisch bediende ramen.

Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De meeste schade bij inparkeren komt van een randje of paaltje dat u even niet zag. Maar de parkeersensoren zien alles en waarschuwen op tijd. Cruise control is ook een van de meegeleverde opties. Nog meer gemak biedt keyless entry. Met dit comfortsysteem kunt u de portieren ontgrendelen en afsluiten zonder dat u de sleutel in uw handen heeft. Ook is de Maserati uitgerust met: navigatiesysteem, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Locatie

Telefoon

+31485346596

Whatsapp

+31649552320

Adres

Brabant Automotive, Handelstraat 9, 5831 AV Boxmeer