Brabant Automotive

Occasions

Bij Brabant Automotive bieden we een uitgebreide collectie hoogwaardige occasions die zorgvuldig zijn geselecteerd om aan al uw rijbehoeften te voldoen. Onze passie voor kwaliteit en klanttevredenheid drijft ons om een naadloze en betrouwbare ervaring te bieden, of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een krachtige bedrijfswagen. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het verkennen van ons diverse aanbod tot het vinden van de perfecte match die past bij uw levensstijl en budget. We begrijpen dat de aanschaf van een tweedehands auto een belangrijke beslissing is, daarom streven we naar volledige transparantie en bieden we gedetailleerde informatie over de geschiedenis en conditie van elke occasion. 

Met ons streven naar uitmuntendheid in inkoop en verkoop, garanderen we dat elke auto die onze showroom verlaat, is geïnspecteerd en gecontroleerd om aan onze hoge normen te voldoen. Bij Brabant Automotive streven we ernaar om uw vertrouwen te verdienen door middel van eerlijkheid, integriteit en uitstekende klantenservice. Bezoek ons vandaag nog en ontdek een nieuwe manier om tweedehands auto’s te kopen, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop staan. Maak een ritje met vertrouwen en gemoedsrust, wetende dat uw occasion bij Brabant Automotive in goede handen is.

Volkswagen Polo 1.2 Optive

Verkoopprijs € 3.899
Lease v.a. € 81 p/m

Meer informatie? Mail ons

Interesse in deze mooie Polo?
Jouw gegevens

* Verplicht.

Bel of Whatsapp ons

Voertuig

Merk
Volkswagen
Model
Polo
Uitvoering
1.2 Optive
Brandstof
Benzine
Bouwjaar
2007
Tellerstand
194.000 Km
Carrosserie
Hatchback
Transmissie
Handgeschakeld
BTW / Marge
Marge
Kenteken
84-TP-DP

Specificaties

Verkoopprijs
€ 3.899
Kosten rijklaar
€ 0
Nieuwprijs
€ 13.990
Bijtelling (%)
35
Wegenbelasting (kwartaal)
€ 113 / € 123
Datum deel 1
17-04-2007
Basis kleur
zwart
Aantal deuren
3
Aantal zitplaatsen
5
Bekleding
Stof
Kleur interieur
Zwart
Aantal sleutels
2
Massa
989 Kg
Laadvermogen
581 Kg
GVW
1.570 Kg
Maximaal trekgewicht geremd
800 Kg
Maximaal trekgewicht ongeremd
520 Kg
Lengte (cm)
401
Breedte (cm)
165
Hoogte (cm)
148
Wielbasis (cm)
247
Tankinhoud (L)
45
Aantal versnellingen
5
Koppel (Nm)
108
Aantal cylinders
3
Cylinderinhoud (cc)
1198
Vermogen (pk)
54
Vermogen (kw)
40
Gemiddeld verbruik (l/100km)
5.8
Verbruik stad (Km/L)
7.7
Verbruik snelweg (Km/L)
4.8
Emissieklasse
4
CO2 uitstoot (g/km)
138
Energielabel
C
Topsnelheid (Km/U)
152
Acceleratie (0-100 in seconden)
17.5

Opties en accessoires

Exterieur

 Afst. bed. voor centr. deurvergr.
 Bumpers in carrosseriekleur
 Elektronische remkrachtverdeling
 Getint warmtewerend glas

Interieur

 Achterbank in delen neerklapbaar
 Airco
 Elektrische ramen voor
 Hoofdsteunen achter
 Stuurbekrachtiging
 Voorstoelen in hoogte verstelbaar

Veiligheid

 Airbag(s) side voor
 Airbag bestuurder
 Airbag passagier
 Alarm klasse 1(startblokkering)
 Anti Blokkeer Systeem

Overige

 Airconditioning Climatic
 centrale vergrendeling
 In delen neerklapbare achterbank 1.2 40K

Opmerkingen

Voor miljoenen bestuurders is er eigenlijk maar één merk: Volkswagen. Das Auto. Volkswagen-rijders weten het: een VW is gebouwd voor duurzaamheid en deze Polo ziet er dan ook uit als nieuw. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Natuurlijk behoren warmtewerend glas, in hoogte verstelbare voorstoelen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor en bumpers in carrosseriekleur ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Allicht is er in deze auto ook airconditioning.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

Klein van stuk, maar groot in plezier: deze Volkswagen Polo heeft volop ruimte van binnen, toont zich snel en wendbaar in de stad en is uitermate vriendelijk voor de portemonnee. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Polo, bijvoorbeeld. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: warmtewerend glas, in hoogte verstelbare voorstoelen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor en bumpers in carrosseriekleur.

Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Volkswagen voor een proefrit reserveren.

Locatie

Telefoon

+31485346596

Whatsapp

+31649552320

Adres

Brabant Automotive, Handelstraat 9, 5831 AV Boxmeer